zaterdag 8 september 2018

Autoweek: Rij-impressie: Audi TTS

Rij-impressie: Audi TTS
In 1998 deed Audi veel stof opwaaien met de onthulling van de eerste TT. Nu, 20 jaar later, is de derde generatie van de sportieve coupé (en roadster) al weer een aantal jaren onder ons. Een mooi moment voor wat tussentijdse bijpunterij. Het even beroemde als beruchte Isle of Man dient hierbij als passend decor.
Lees verder

Klassieke Jaguar voortaan met modern infotainment
Misschien wel een groot gemis in een klassieke auto: modern infotainment voor de favoriete afspeellijsten of hedendaagse routebeschrijving naar de plaats van bestemming. Bij Jaguar Land Rover Classic bedachten ze een passende oplossing.
Lees verder

Facelift Friday: Jeep Cherokee
Toen de Jeep Cherokee in 2013 werd gepresenteerd, brak de auto op rigoureuze wijze met een hele reeks typische Cherokee-kenmerken. Vooral het design, met een opmerkelijk, uit twee lagen opgebouwd front, deed nogal wat stof opwaaien. Sinds de facelift is alles weer helemaal anders.
Lees verder

Ex-designhoofd Rolls-Royce naar FAW
In juni werd bekend dat Giles Taylor, hoofd van de designafdeling van Rolls-Royce, zijn functie neerlegde om "andere doelen na te jagen". Vandaag weten we welke doelen dat zijn.
Lees verder

Video: Audi A6 vs. BMW 5-serie - Dubbeltest
Met de Audi A6 brengt het merk z'n voorsprong door techniek naar het segment van de BMW 5-serie. Hoewel, voorsprong. Is die er eigenlijk wel?
Lees verder

'Aandeelhouders Volkswagen willen 9,2 miljard'
Wie dacht dat het dieselschandaal nu wel op z'n einde loopt heeft het mis. Het volgende hoofdstuk komt uit de hoek van aandeelhouders, die 9,2 miljard euro schadevergoeding zouden eisen.
Lees verder

Back to Basics: Nissan Micra
Hipper dan ooit tevoren is die huidige Nissan Micra. Waar het in 1983 als een vierkant 'koekblikje' begon, heeft Nissan nu een wild getekend exemplaar in de showrooms staan. De Japanner staat op naam van een nieuwe eigenaar na een minimale investering van net geen 16 mille. Is dat het geld waard?
Lees verder