vrijdag 28 september 2018

Autoweek: Verbruikscijfers Honda CR-V Hybrid bekend

Verbruikscijfers Honda CR-V Hybrid bekend
Eerder deze maand zette Honda de nieuwe hybrideversie van de al net zo nieuwe CR-V in de schijnwerpers. De Japanners laten stapsgewijs meer informatie los over de CR-V Hybrid en vandaag zijn de verbruikscijfers bekendgemaakt.
Lees verder

Vernieuwde diesels Alfa Romeo geprijsd
Vlak voor de WLTP-deadline van autofabrikanten presenteerde Alfa Romeo een vernieuwde motorenlijst voor de Giulia en Stelvio. Zoals verwacht vallen de prijzen een stukje hoger uit dan voorheen.
Lees verder

WLTP nekt plug-in hybride
De nieuwe testcyclus WLTP heeft al heel wat gulzige automodellen uit de prijslijsten doen verdwijnen, maar nu doet het ook een aantal plug-in hybrides de das om. Menig fabrikant ziet er sinds deze maand minder of zelfs helemaal geen markt meer voor.
Lees verder

Video: Mercedes-Benz 190 2.0 - Op de Rollenbank
De Mercedes-Benz 190 heeft grillige jaren achter de rug. Enige tijd geleden reden ze bij bosjes rond, het liefst als diesel, als goedkoop en betrouwbaar vervoer. Maar toen veranderden de belastingregels voor auto's van deze leeftijd en dunde het aantal Baby-Benzen rap uit. Bastiaan Smeding rijdt nog altijd rond in zijn 190. Geen begeerlijke of zescilinder, maar een doodgewone 2.0 met een zeer bescheiden aantal pk's. Zijn die nog allemaal aanwezig?
Lees verder

Porsche onthult 935-reïncarnatie
Porsche toont vrijdag tijdens de historische Rennsport Reunion op de Laguna Seca Raceway in Californi├ź een eerbetoon aan de legendarische 935/78, bijgenaamd Moby Dick. De racende walvis is gebaseerd op de 911 GT2 RS en wordt in zeer beperkte oplage gebouwd. Zijn originele nieuwe naam: Porsche 935.
Lees verder

Infiniti neemt Project Black S mee naar Parijs
Infiniti toont een eerste afbeelding van zijn Project Black S, een studiemodel dat op de beursvloer van de Autosalon van Parijs ongetwijfeld de nodige indruk zal maken.
Lees verder

Beurswaakhond klaagt Tesla-baas Musk aan
De Amerikaanse beurstoezichthouder SEC heeft Tesla-topman Elon Musk aangeklaagd. De inhoud van de aanklacht is onbekend, maar er liep al langer een onderzoek naar hem wegens misleiding van beleggers.
Lees verder