zaterdag 15 september 2018

Autoweek: Video: Hyundai Kona Electric vs. Opel Ampera-e - Dubbeltest

Video: Hyundai Kona Electric vs. Opel Ampera-e - Dubbeltest
De Hyundai Kona Electric heeft een mooie range, althans, dat belooft de fabrikant zelf. Zo kennen we er nog een, de Opel Ampera-e. Tijd voor een dubbeltest tussen deze twee elektrische auto's!
Lees verder

Gelekt: BMW Vision iNext
BMW brengt in 2021 de iNext op de markt, een volledig elektrisch model waar de binnenkort te onthullen Vision iNext een voorproefje van zou geven. Helaas voor BMW is de auto al in volle glorie op de digitale kanalen verschenen.
Lees verder

Back to Basics: Renault Espace
MPV's, aan het begin van deze eeuw waren ze niet aan te slepen. Anno 2018 wordt de carrosserievorm echter met uitsterven bedreigd. Echter niet bij Renault, want de Espace staat als oude rot in het vak nog fier in de showrooms. Voor € 46.590 staat de Espace Zen op naam van een nieuwe eigenaar. Is dat een beetje een goede deal?
Lees verder

Rij-impressie: Kia Sportage
De facelift die Kia doorvoert bij de Sportage is er een uit het boekje, maar onderhuids is er dankzij een nieuwe dieselmotor en mild hybrid-techniek wel degelijk interessant nieuws te melden.
Lees verder

Achtergrond: Mercedes-Benz EQ C testfacts
Onlangs onthulde Mercedes-Benz zijn eerste productierijpe model onder het nieuwe elektrische label, EQ. Bij die gelegenheid noteerden we wat interessante feiten over de uitputtende testperiode die voorafging aan de productie.
Lees verder

Eerste rijtest: de gloednieuwe Kia ProCeed
Het is een shooting brake! De Koreanen mikken met de ProCeed volledig op de Mercedes CLA-klasse. Onze Duitse collega's van AutoBild hebben de eerste testkilometers gemaakt met Kia's nieuwste model. Zij reden hem in zijn sportiefste vorm: de GT met 204 pk.
Lees verder

Zijn tijd vooruit: Mercedes-Benz A-klasse
In deze rubriek kijken we niet voor-, maar achteruit, door de ogen van denkbeeldige ontwerpers die lang geleden een vooruitziende blik hadden. Vandaag: de Mercedes-Benz A-Klasse uit 1955.
Lees verder