Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 12 september 2018

Autoweek: Video: Lexus UX - Rij-impressie

Video: Lexus UX - Rij-impressie
Een afwijkend product maken kun je wel aan Lexus overlaten. En dus trekt ook de nieuwe UX cross-over een boel aandacht. Bovendien heeft-ie een nieuwe hybride aandrijflijn. Veel nieuws dus. Maar, rijdt het ook een beetje?
Lees verder

Renault Kadjar onder het mes
Renault heeft zijn begin 2015 op de markt gebrachte Kadjar op de snijtafel gelegd. De auto beleeft zijn publieksdebuut tijdens de Autosalon van Parijs.
Lees verder

Aston Martin belicht Rapide E
Gisteren schreven we over Aston Martin's nieuwe elektrische ontwikkelingscentrum en vandaag geven de Engelsen de eerste informatie over die auto vrij.
Lees verder

Hyundai Australië toont Santa Fe Cabriolet
In Australië komt Hyundai met een wel heel bijzonder knutselwerkje: een open versie van de nieuwe Santa Fe. Na de Espace van Top Gear is dit vermoedelijk de eerste zevenzits cabriolet.
Lees verder

Dit is de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid Concept
Het is een beetje een open deur, maar nu toch officieel onthuld: de C5 Aircross SUV Hybrid Concept. De voorbode op Citroëns nieuwe geëlektrificeerde productiemodel voor Europa beleeft tijdens de autoshow van Parijs zijn werelddebuut.
Lees verder

Gepantserde Aston Martin DB11 te koop
Als het gaat om gepantserde auto's gaan de gedachten al snel uit naar enigszins door hun hoeven gezakte 7-series en S-klasses, maar alles kan bij de fabrikanten van dit soort rijdende bunkers. Deze Aston Martin DB11 is daar een uitstekend voorbeeld van.
Lees verder

BMW stopt met levering dieselauto's de VS
BMW schrapt dieselmotoren uit het aanbod in de Verenigde Staten. In plaats daarvan zet het merk in op plug-inhybride techniek en benzinemotoren.
Lees verder