vrijdag 14 september 2018

Autoweek: Volkswagen Beetle in 2019 uit productie

Volkswagen Beetle in 2019 uit productie
De Volkswagen Beetle is in Nederland al even alleen nog uit voorraad leverbaar en spoedig lijkt het Beetle-avontuur tot een definitief einde te komen.
Lees verder

Ford moderniseert motoren S-Max en Galaxy
Ford stelt een rits nieuwe EcoBlue-dieselmotoren beschikbaar voor de S-Max en de Galaxy. Helaas profiteert de Nederlandse klant níet van die aanpassingen.
Lees verder

Skoda Kodiaq GT bijzonder ingepakt
Skoda komt niet alleen met een RS-versie van de Kodiaq, maar ook met een nieuwe carrosserievariant: de Kodiaq GT. Het is die 'coupé-SUV' die in camouflagetrim is genapt.
Lees verder

BPM-inkomsten stijgen met 21 procent
De kassa rinkelt bij de overheid, want de opbrengsten van de Belasting van Personenauto's en Motorfietsen (BPM) nam in de eerste acht maanden van dit jaar wederom flink toe. In vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder gaat het om een stijging van 21,2 procent.
Lees verder

Kia presenteert: K3 GT
De Europese markt werd gisteren getrakteerd op de Proceed, een auto die in het thuisland van Kia niet beschikbaar komt. Als troost krijgen de Zuid-Koreanen deze K3 GT.
Lees verder

Volkswagen Amarok Dark Label geprijsd
Volkswagen heeft prijslabels gehangen aan de Amarok Dark Label, een speciaal aangeklede editie van de pick-up.
Lees verder

Nieuwe Peugeot 208 in beeld!
Peugeot werkt aan een nieuwe generatie van de 208 en het is die auto die we dankzij AutoWeek-lezer Guido Smit al goed kunnen bekijken!
Lees verder