donderdag 27 september 2018

Autoweek: Voor Japan: Nissan Note e-Power Nismo S

Voor Japan: Nissan Note e-Power Nismo S
Voor de Japanse markt introduceert Nissan de Note e-Power Nismo S, waarbij het nieuws zich achter de laatste letter schuilhoudt. De al sportieve Nismo-versie van de normaliter ingetogen Note krijgt een upgrade.
Lees verder

Nieuwe Mercedes herkent gevaarlijke wijken
Toekomstige Mercedes-Benzen weten door het gebruik van criminaliteitscijfers waar bestuurders hun Benz beter wel of juist niet kunnen parkeren. Door statistieken van de politie met beschikbare parkeerplekken te vergelijken kan de auto "de perfecte parkeerplaats" vinden.
Lees verder

(Dodge) Ram populairste pick-up van Nederland
Dat pick-ups in de VS niet aan te slepen zijn blijkt ieder jaar weer na de presentatie van de jaarlijkse verkoopcijfers uit dat land, maar ook in Nederland doen Amerikaanse 'trucks' het wonderlijk goed. Al is dat natuurlijk wel relatief.
Lees verder

BMW 5-serie zakenauto van het jaar
De BMW 5-serie is benoemd tot zakenauto van het jaar. De Jaguar I-Pace ging naar huis als beste nieuwkomer.
Lees verder

BMW X6 in beeld
Sinds 2016 introduceerde BMW een nieuwe X1, X2, X3, X4 en X5 en daardoor lijkt zelfs de in 2014 gelanceerde X6 ineens oud. Je ziet het al: de nieuwe is onderweg.
Lees verder

Prijs Fiat 500 Spiaggina '58 bekend
In juli dit jaar presenteerde Fiat z'n op bijzondere wijze aangeklede 500 Spiaggina, een hommage aan de 500 'Jolly' die nu van een prijskaartje is voorzien.
Lees verder

Skoda belicht Vision RS
Skoda brengt de Vision RS mee naar de Autosalon van Parijs, een concept-car waar de Tsjechen eerder al een digitaal voorproefje op gaven en waar vandaag voor de tweede keer designschetsen van worden getoond. Skoda pakt er behoorlijk mee uit, en dat heeft natuurlijk te maken met het gegeven dat de Vision RS een tweeledige vooruitblik is.
Lees verder