Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 26 september 2018

BMW Group en gemeente Rotterdam ondertekenen Memorandum of Understanding.

BMW Group en gemeente Rotterdam ondertekenen Memorandum of Understanding.
Grote ambities in duurzaamheid, luchtkwaliteit en energietransitie, plus ruimte om te innoveren en experimenteren brengen BMW Group en gemeente Rotterdam samen. De komende drie jaar werken de partners aan opgaven uit het klimaatakkoord van Parijs en ze geven antwoord op vragen die de energietransitie oproept, met concrete stappen en tastbare projecten. Rotterdam is de eerste stad buiten Duitsland waar een dergelijke transitieproeftuin wordt gestart.
Lees verder

De BMW Vision iNEXT. Gericht op de toekomst.
Tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering omschreef Harald Krüger, voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW Group, de iNext als volgt: "Het iNEXT project biedt de bouwstenen voor de toekomst, waarvan het complete bedrijf inclusief alle merken gaan profiteren."
Lees verder

De nieuwe BMW R 1250 GS en BMW R 1250 RT.
De nieuwe BMW R 1250 GS en BMW R 1250 RT, dé reis- en toermotor, worden voorzien van nieuwe motortechnologie. De verder ontwikkelde boxer met BMW ShiftCam technologie biedt meer vermogen over het gehele toerenbereik, lagere emissies, een lager brandstofverbruik en soepeler én verfijnd rijgenot.
Lees verder

De nieuwe BMW Z4.
BMW heeft een rijke historie van roadsters met een iconische status als het gaat om rijplezier. De nieuwe BMW Z4 is de volgende roadster die zich voegt in dit illustere gezelschap. Het is een open, premium sportauto met klassieke canvas softtop, een verleidelijk design en een puristisch, op de bestuurder gericht interieur. De tweezitter is nadrukkelijk ontworpen voor maximale wendbaarheid, rijdynamiek en een superieur stuurgedrag.
Lees verder

BMW op de Mondial de l'Automobile 2018.
De laatste ontwikkelingen in het productoffensief van BMW staan centraal tijdens de Mondial de l'Automobile 2018 in Parijs. Opwindend design, vooruitstrevende technologie en nog meer rijplezier bepalen het karakter van de nieuwste modellen die BMW presenteert op de belangrijkste dag op de Europese autoshowkalender in 2018.
Lees verder

BMW Motorrad presenteert autonome BMW R 1200 GS. Vooruitblik op de toekomst van motorfietsveiligheid en -technologie in Miramas
De eerste autonome motorfiets van BMW Motorrad werd vorige week gepresenteerd op de BMW Motorrad Techday 2018. Een autonome BMW R 1200 GS maakte zijn eerste rondes voor de journalisten op het testterrein van BMW Group in Miramas, Zuid-Frankrijk. De motorfiets is ontwikkeld door de afgestudeerde ingenieur Stefan Hans en zijn team en rijdt zelfstandig, accelereert, cirkelt over een kronkelende testbaan en vertraagt ​​zelfstandig tot stilstand.
Lees verder

BMW Motorrad Oktoberfest.
BMW Motorrad dealers claimen tweede seizoenstart met Oktoberfest.
Lees verder

BMW Motorrad op INTERMOT 2018.
Twee premières op de internationale motorfietsshow in Keulen.
Lees verder