Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zondag 30 september 2018

Horner na kwalificatie GP Rusland: 'Waren sneller dan verwacht'

Horner na kwalificatie GP Rusland: 'Waren sneller dan verwacht'
Christian Horner, teambaas van Aston Martin Red Bull Racing, laat na de kwalificatie voor de Russische Grand Prix weten: "We hebben vanwege eerdere resultaten op dit circuit besloten om onze gridstraffen dit weekend te incasseren. Dit was tevens de reden dat we ervoor kozen na Q1 niet meer te rijden."
Lees verder

Max, van harte met je 21e verjaardag!
Net als vorig jaar viert Max Verstappen ook dit jaar zijn verjaardag op een circuit. Nu niet op Sepang in Maleisiƫ, maar op Sochi Autodrom in Rusland. Veel tijd om daar bij stil te staan heeft de Nederlander echter niet, want vanmiddag staat de Grand Prix op het programma en enkele uren na de race zit hij alweer in het vliegtuig richting zijn appartement in Monaco. De 21e verjaardag van Max gaat natuurlijk desondanks niet ongemerkt voorbij. Na een warm welkom inclusief gezang bij...
Lees verder

Max Verstappen uitgeroepen tot Driver of the Day
Max Verstappen is voor de derde keer dit seizoen uitgeroepen tot 'Driver of the Day'. Fans brachten tijdens de Grand Prix van Rusland wereldwijd hun stem uit, waarvan de Nederlander er uiteindelijk de meeste vergaarde. Ook na de zege in Oostenrijk en de fraaie tweede plek in Singapore werd Verstappen tot Driver of the Day verkozen. Vandaag finishte de jarige Max als vijfde, na een foutloze inhaalrace vanaf de laatste startrij.
Lees verder