zondag 16 september 2018

Max Verstappen uitgeroepen tot Driver of the Day

Max Verstappen uitgeroepen tot Driver of the Day
Max Verstappen is voor de tweede keer dit seizoen uitgeroepen tot 'Driver of the Day'. Fans brachten tijdens de Grand Prix van Singapore wereldwijd hun stem uit, waarvan de Nederlander er uiteindelijk de meeste vergaarde. Ook na de zege in Oostenrijk werd Verstappen tot Driver of the Day verkozen. Vandaag werd Max na een sterke race op het circuit in Marina Bay tweede en mocht hiermee voor de zesde keer dit jaar het podium beklimmen.
Lees verder

Max Verstappen tweede in Grand Prix van Singapore: 'Ben erg blij'
Max Verstappen heeft een uitstekende tweede plek gepakt in de Grand Prix van Singapore. De als tweede gestarte Nederlander verloor na de start een plekje aan Sebastian Vettel, maar door een goede strategie kwam hij na zijn pitstop pal voor de Duitser de baan op. In het vervolg van de race vormde Vettel geen bedreiging meer voor Verstappen, die op zijn beurt negen seconden achter racewinnaar Hamilton over de finish kwam.
Lees verder

Horner na Grand Prix van Singapore: 'Het was een erg sterke race van Max'
Sinds 2010 stond er altijd minimaal één coureur van Aston Martin Red Bull Racing op het podium in Singapore. Ook dit weekend zorgde Max Verstappen met een uitstekende tweede plaats ervoor dat er een beker aan de prijzenkast in Milton Keynes kan worden toegevoegd. Teamgenoot Daniel Ricciardo werd zesde op het Marina Bay Street Circuit.
Lees verder