woensdag 12 september 2018

Prijsvraag GP Singapore: win de nieuwe MV polo 33 plus een MV RBR joggingbroek!

Prijsvraag GP Singapore: win de nieuwe MV polo 33 plus een MV RBR joggingbroek!
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 
Lees verder

Max over Singapore: 'Ik geniet er echt van om daar te rijden'
Vooruitblikkend op de Grand Prix van Singapore, die volgend weekend plaats zal vinden, zegt Max Verstappen: "Het hele team kijkt uit naar de race in Singapore omdat we weten dat we er een gerede kans hebben op een goed resultaat. In het verleden waren we er sterk en ik denk dat we voor een podium kunnen vechten dit jaar. Ik geniet er echt van om daar te rijden; de baan heeft veel bochten en is behoorlijk hobbelig, maar het maakt het des te interessanter om een ​​goede set-up...
Lees verder

Leclerc volgend jaar in kleuren van Ferrari, Raikkonen naar Sauber
Charles Leclerc promoveert volgend jaar naar Ferrari. Dat heeft het Italiaanse team vandaag bekendgemaakt. De Monegask zal Kimi Raikkonen vervangen, die op zijn beurt weer aankondigde zijn helm niet aan de wilgen te willen hangen en de overstap naar Sauber te gaan maken. Raikkonen, de tot nu toe laatste wereldkampioen voor Ferrari, zal twee jaar voor het team uit Hinwil uitkomen. Hiermee is de langdurige geruchtenstroom over het tweede zitje bij Ferrari definitief beëindigd.
Lees verder