Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 27 september 2018

Sauber bevestigt Antonio Giovinazzi voor komend seizoen

Sauber bevestigt Antonio Giovinazzi voor komend seizoen
Sauber heeft haar line-up voor 2019 compleet. Antonio Giovinazzi zal vanaf volgend jaar voor het team uit Hinwil uit gaan uitkomen. De 24-jarige Italiaan zal hier Kimi Raikkonen gaan vergezellen en mag zich dus, na enkele invalbeurten en vrije trainingen, gaan opmaken voor zijn eerste volledige Formule 1-seizoen. Marcus Ericsson doet op zijn beurt een stapje terug, maar blijft als derde coureur en ambassadeur wel bij het team betrokken.
Lees verder

Prijsvraag GP Rusland: win een Red Bull Racing 2018 softshell!
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 
Lees verder

Max staat een inhaalrace te wachten: 'Vijfde plek is het doel in Sochi'
Max Verstappen kan zich opmaken voor een inhaalrace in Sochi, waar het Formule 1-circus is neergestreken voor de Russische Grand Prix. De Nederlandse Aston Martin Red Bull Racing-coureur rijdt komend weekend namelijk met de zogeheten B-spec van de power unit: een nieuw exemplaar waardoor er na overschrijding van het maximaal aantal exemplaren nu een gridstraf volgt. Zijn eerste dit jaar. De C-spec waar Max de vorige race in Singapore voor het eerst mee onderweg was, is namelijk niet in alle...
Lees verder