Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 11 oktober 2018

AMT: Hoe vermijd jij de files?

Hoe vermijd jij de files?
De Nederlandse wegen worden steeds drukker… met wel 20 procent meer files ten opzichte van 2017 volgens de ANWB is de kans groot dat je regelmatig in de file belandt. Dat wil je vermijden, maar hoe doen Nederlanders dat? Allsecur zocht het uit en stelt dat 76 procent op zoek gaat naar een alternatieve route.
Lees verder

AutoHaarhuis uit Geesteren verkozen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar
De titel BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2018-2019 is gewonnen door AutoHaarhuis uit het Overijsselse Geesteren. Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein werd het bedrijf van de broers Gerard en Hans Haarhuis door de vakjury tot winnaar gekroond. De andere finalisten waren De Dames van Hurkmans uit 's-Hertogenbosch en V.d. Nieuwenhuijzen Auto's uit Helmond.
Lees verder

Deel je ervaring met versnellingsbakken
Onderhoud, reparatie en diagnose aan versnellingsbakken, hoe pak jij dat ? Het aandeel automatische transmissies blijft groeien, dat zie je ook vast terug in jouw werkplaats. Bovendien vragen automatische bakken om ander onderhoud dan handgeschakelde. Deel je ervaring en scoor een Snap-on zijkniptang!
Lees verder