maandag 8 oktober 2018

AMT: Kennissessie: Is 3D-scannen en printen de toekomst?

Kennissessie: Is 3D-scannen en printen de toekomst?
Onderdelen die niet meer leverbaar zijn. Voor bezitters van oldtimers ongetwijfeld een bekend feit. Nieuwe technieken als 3D-printen vormen een mogelijke oplossing voor zowel oldtimers maar ook sportauto's. Hoe werkt het 3D-scannen en engineering van specifieke onderdelen? Maak kennis met Second2New.
Lees verder

Roetfilter benzinemotor reinigen met JLM
Met de komst van Euro 6d-benzinemotoren doet ook partikelfilter voor deze motoren, GPF, zijn intrede. We kennen het DPF bij dieselmotoren natuurlijk al vele jaren net als de problemen die daarmee ontstaan in de praktijk. Een vollopend filter of een regeneratie die niet slaagt. En daar zijn reinigers voor. JLM brengt nu naar eigen zeggen de eerste GPF-reiniger op de markt.
Lees verder

CSW Software integreert technische informatie HaynesPro in AutomaaT GO
Klanten kunnen in AutomaaT Go gebruik maken van HaynesPro. Ze bundelen hun krachten op het gebied van online technische informatie voor de automotive markt. De nieuwe koppeling ondersteunt de workflow in de werkplaats. Zo kan er op een effectieve manier reparatie en onderhoud aan personenauto's en commerciƫle voertuigen worden uitgevoerd volgens het OE schema en kunnen flatratetijden voor het vervangen van onderdelen worden ingezien.
Lees verder