Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 10 oktober 2018

Autofans: Alfa Romeo 155 GTA Stradale is heerlijk verzamelobject

AUTOFANS
Alfa Romeo 155 GTA Stradale is heerlijk verzamelobject
De eerste generatie BMW M3, Mercedes 190 2.3 en Ford Sierra Cosworth zijn verheven tot cultmachines. Eigenlijk moet de 155 GTA Stradale ook in dat lijstje staan maar op het laatste moment trok Alfa de stekker uit het project. Waardoor dit getoonde exemplaar de enige ter wereld is. Qua verzamelverhaal kan dat wel tellen natuurlijk.
Lees verder

Peugeot, bouw deze 508 R! [Render]
Ingewijden bij Peugeot Sport lieten tegenover Australische media vallen dat het merk volop bezig is met een 508 R klaar te stomen. Die moet het opnemen tegen de Audi's S4 van deze wereld en maakt gebruik van hybride-technologie. Een +300 pk sterke eigenzinnige Franse inzending? Dat hebben we nodig in deze tijden!
Lees verder

Wat als studenten Bentleys van de toekomst tekenen?
Met als enige voorwaarde de Bentley-waarden, die het merk zo groot hebben gemaakt, te respecteren en integreren. Dan komen er behoorlijk interessante ontwerpen naar boven.
Lees verder

Hyundai Santro schaamt zich voor zijn looks (2018)
Hoe anders kan je verklaren dat hij zich op de officiƫle plaatjes half verstopt achter een muur? "Nee, kijk niet naar mij!" Toch heeft de Santro zich nergens voor te schamen, want hij zal een belangrijk volumemodel worden voor het Zuid-Koreaanse merk. Toch in India alvast.
Lees verder

Ziehier de BMW 3 Reeks Touring
Na de berline, binnenkort de break. En dit zijn de patentfoto's die zopas gelekt zijn. Kleur jij ze even voor ons in?
Lees verder