Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 8 oktober 2018

Autofans: De SUV's van het autosalon van Parijs! (2018)

AUTOFANS
De SUV's van het autosalon van Parijs! (2018)
Videotips Een nieuw autosalon? Dat is naar goede gewoonte een rits nieuwe SUV's en crossovers. Autofans ging een kijkje nemen op het autosalon van Parijs. Welke hoogpotige rakkers daar stonden te blinken? Een nieuw autosalon? Dat is naar goede gewoonte een rits nieuwe SUV's en crossovers. Autofans ging een kijkje nemen op het autosalon van Parijs. Welke hoogpotige rakkers daar stonden te blinken?
Lees verder

De 7 belangrijkste auto's van het autosalon van Parijs (2018)
Videotips Hyper- en conceptcars staan natuurlijk fraai op zo'n autostand maar echt geld verdienen doe je natuurlijk met volumemodellen. Daarom zochten we op het autosalon van Parijs 7 auto's die er echt toe doen. Van de nieuwe BMW 3 Reeks tot de opgefriste Suzuki Vitara. Hyper- en conceptcars staan natuurlijk fraai op zo'n autostand maar echt geld verdienen doe je met volumemodellen. Daarom zochten we op het autosalon van Parijs 7 auto's die er echt toe doen. Van de nieuwe BMW 3...
Lees verder

De elektrorakkers van Parijs! (2018)
Videotips Dankzij de steeds strenger wordende regelgevingen van Europa zullen constructeurs ons de komende jaren om de oren slaan met gestekkerde auto's. Ook op het autosalon van Parijs stond er veel gerief met stekker. Tijd voor een overzicht van de nieuwigheden. Dankzij de steeds strenger wordende regelgevingen van Europa zullen constructeurs ons de komende jaren om de oren slaan met gestekkerde auto's. Ook op het autosalon van Parijs stond er veel gerief met stekker. Tijd...
Lees verder

Vonnen maakt van je Porsche 911 een hybride
Heiligschennis, ketterij, op de brandstapel ermee, … allemaal verwijten die veel Porsche-puristen naar een hybride 911 gooien. Al houdt dat Vonnen niet tegen om hun handen vuil te maken.
Lees verder

Maken of kraken: Range Rover pick-up [Render]
De immense populariteit van de SUV heeft er voor gezorgd dat Land Rover haar drie kernmodellen heeft doen evolueren naar complete families. Denk maar aan de Discovery Sport, de Evoque en Velar. Waarom ook geen pick-up in het gamma nemen? Digitaal artiest Rain Prisk bedacht alvast het uiterlijk.
Lees verder