Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 1 oktober 2018

Autofans: Klassen Rolls Royce Cullinan Stretchcar kost heftige 1.8 miljoen euro

AUTOFANS
Klassen Rolls Royce Cullinan Stretchcar kost heftige 1.8 miljoen euro
Met een startprijs van zo'n 300.000 euro is Rolls' eerste SUV alles behalve een koopje maar deze gestretchte Cullinan met ballistische bescherming en een prijskaartje van 1,8 miljoen euro toont dat het nog een serieus stuk extremer kan. Toch maar dringend EuroMillions winnen?
Lees verder

Gewaagd: Nissan steekt draak met foutparkeerders
Om in de spotlight te zetten dat Nissan tegenwoordig een autonome parkeerassistent heeft besloot het Japanse merk de Belgische baan op te trekken en foutparkeerders in hun onderbroek te zetten. Kijk, meer van deze geinige reclames graag.
Lees verder

Ford Mondeo Hybrid verwacht Clipper-versie
Het is je misschien ontgaan dat ook Ford met hybride-modellen op de markt zit. Andere merken lopen er enorm met te pochen, Ford doet het rustiger aan. De Ford Mondeo Hyrbid krijgt binnenkort een update en al zeker één heel belangrijke wijziging.
Lees verder

Officieel: Skoda Kodiaq RS (2018)
Skoda vergroot haar RS-familie met een nieuw familielid. Eentje die meteen een hoop primeurs mee mag nemen. De eerste RS-SUV van het merk, de eerste RS die er enkel met diesel komt én de eerste 7-zits-RS. De Kodiaq RS is geboren.
Lees verder

Skoda Vision RS kondigt Octavia hatchback aan (2018)
Niet enkel de Kodiaq RS is vandaag - letterlijk - het groot nieuws bij Skoda, de Tsjechen lichten ook de sluiter van de Vision RS. Die visie moet vooruitblikken op de RS-modellen van de toekomst én... op een nieuwe Octavia hatchback die dit jaar nog wordt onthuld.
Lees verder