Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

donderdag 11 oktober 2018

Autofans: Opel licht line-up van de toekomst toe

AUTOFANS
Opel licht line-up van de toekomst toe
De nabije toekomst trouwens, want Opel zal tegen 2020 acht frisse modellen in haar line-up hebben staan. Al gaan er ook enkele modellen op het kapblok. Welke Opels je binnenkort bij de dealer tegen kan komen... en welke niet meer?
Lees verder

EU legt CO2-target op voor automobielsector
Na lang palaveren door de milieuministers van de EU-landen en gelobby door de auto-industrie is er een compromis uit de mouw geschud. Tegen 2030 moeten nieuwe voertuigen 35% minder CO2-uitstoten dan in 2021. Volgens de industrie nu al een moeilijk haalbare kaart.
Lees verder

Morgan viert 110 jaar met gratis opties
Waar de meeste automakers nog wat geld uit de zakken van haar klanten zouden schudden met verjaardagsmodellen heeft Britse sportwagenfabrikant besloten een iets andere route te bewandelen. Alle modellen die het merk volgend jaar zal bouwen krijgen gratis een hoop unieke uitrusting. Kijk, dat heb je met kleine zelfstandigen...
Lees verder

Toyota is het meest invloedrijke automerk ter wereld!
De auto mag dan wel des duivels worden bevonden door de moderne publieke opinie, constructeurs blijven bij de meest invloedrijke bedrijven ter wereld. Interbrand heeft haar top 100 machtige bedrijven van 2018 losgelaten en daar zitten maar liefst 15 automerken bij. Met Toyota als voortrekker van de automerken.
Lees verder

Er klopt iets niet aan deze klassieke Corvette…
Zie jij het?
Lees verder