Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 1 oktober 2018

Autofans: Porsche stuurde me op rijles (Porsche Track Experience)

AUTOFANS
Porsche stuurde me op rijles (Porsche Track Experience)
Oktober 1974, Porsche toont op het autosalon van Parijs de allereerste 911 Turbo. Een auto die zo link was om te rijden dat het Duitse merk besloot een rijschool op te richten om klanten klaar te stomen voor de weduwenmaker. September 2018, ik stap met mijn grijze sloffen uit een Volvo V90 om te zien hoe die rijschool de laatste decennia is geëvolueerd.
Lees verder

Rij-impressie: Suzuki Jimny 1.5 GLX (2018)
Het werkpaard voor de werkklasse keert voor een vierde keer terug. Met in zijn vierde iteratie meer klasse en préséance dan ooit tevoren. Is de Suzuki Jimny ten prooi gevallen aan de m'as-tu-vu-hype?
Lees verder

Skoda Kodiaq RS: Snelle zevenzitter lekt uit
De Sportline is niet langer de meest dynamische versie van de Kodiaq die je kan bestellen. De Kodiaq RS komt eraan. En hij is zo snel dat hij alle embargo's wist te verschalken. Kijk mee naar de gelekte plaatjes.
Lees verder

Seat Arona TGI is aardgas-alternatief (2018)
Bij Seat zijn ze er van overtuigd dat CNG (aardgas) een volwaardige alternatieve aandrijving is op onze aardbol. Na de Leon, Ibiza en Mii krijgt daardoor ook de compacte Arona een CNG-aandrijving onder de schulp. Het alternatief alternatief, zeg maar.
Lees verder

Scheiße: BMW 3 Reeks druipt het internet op (2018)
Het is vandaag code bruin bij BMW, want het ergste dat kon gebeuren is gebeurd; de nieuwe generatie 3 Reeks is voor zijn officiële onthulling al het internet opgesmeerd. Scheiße!
Lees verder