dinsdag 9 oktober 2018

Autofans: Skoda plaagt met nieuwe Rapid Spaceback

AUTOFANS
Skoda plaagt met nieuwe Rapid Spaceback
Die Vision RS concept die Skoda zopas vanonder het doek haalde in Parijs? Die moet eind dit jaar afgekookt worden tot een productiemodel in de vorm van een nieuwe vijfdeurs hatchback voor Skoda. Hoogstwaarschijnlijk gaat het over een opvolger voor de Rapid Spaceback De Tsjechen tonen nu een glimp van het productiemodel.
Lees verder

Jeep ziet plug-in hybride Wrangler in 2020
Ook bij Jeep willen ze af van de brandstofverbruikende terreinwagens. Daarom bouwen ze vanaf 2020 een hybride Wrangler.
Lees verder

Tesla Model 3 veiligste auto ter wereld... volgens VS
De Europese NCAP heeft nog geen Model 3 tegen de muur kunnen zwieren maar de Amerikaanse tegenhanger, de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), kon dit wel. Het resultaat? De kleinste Tesla is de meest veilige auto die ze ooit hebben getest. Geen slecht rapport.
Lees verder

Dieselwagen is niet meer rendabel voor privéverbruik
Een dieselwagen in privébezit is een fiscale aderlating die je niet meer kan stelpen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van mobiliteitsclub VAB. De hogere aanschafprijs, hogere belastingen, duurder onderhoud en gestegen prijs aan de pomp maken het economisch niet meer rendabel om te dieselen. Kijk even mee naar de onthutsende cijfers.
Lees verder

Audi start A1-productie in Seat-fabrieken
Audi is gestart met de productie van de Audi A1. Dat gebeurt niet meer in de fabrieken aan de bocht van Vorst, want daar mag de complexere e-tron geproduceerd worden.
Lees verder