Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

zondag 7 oktober 2018

Autofans: Straffere BMW i3 kwam niet zomaar: Gedaan met Range Extender

AUTOFANS
Straffere BMW i3 kwam niet zomaar: Gedaan met Range Extender
Het leek wat raar dat BMW 1 jaar na de facelift van de i3 plots met nog een serieuze update kwam van de elektrische knaap. Wat blijk nu? Die update kondigt het einde van de range extender aan.
Lees verder

McLaren geeft 720S trainingspak: Track Pack (2018)
Tussen het bouwen van hypercars en het verlengen van staarten door heeft het Britse Mclaren tijd gevonden om betere componenten te ontwikkelen voor haar 720S. Die sportieve updates bundelt het merk nu onder het Track Pack. Voor de rijkaard met circuit-aspiraties.
Lees verder

Vaughn Gittin Jr. drift gehele Nürburgring
Videotips Dat is 22,8 kilometer en 160 bochten lang zijwaarts glijden. Dus jij voelde je al stoer dat je de rotonde in je dorp te baas kan? Dat is 22,8 kilometer en 160 bochten lang zijwaarts glijden. Dus jij voelde je al stoer dat je de rotonde in je dorp te baas kan?
Lees verder

Lancia Thema 8:32 (Ferrari V8)
Videotips Vandaag kunnen we het ons moeilijk voorstellen, maar een V8 steken in een middenklasse sedan(BMW 5, Audi A6,..) was redelijk ophefmakend in 1986. De Thema 8.32 kreeg een 3 liter V8 32-klepper uit de Ferrari Mondial en de Ferrari 308. 215 pk en een sprintje onder de zeven seconden naar de 100. Tegenwoordig cijfers voor een VW Polo GTI, maar in die tijd was deze Lancia met recht en reden een echte super saloon. Vandaag kunnen we het ons moeilijk voorstellen, maar een V8...
Lees verder

Aspark opent orderboek voor zijn Owl
Heb je nog ergens 3,1 miljoen euro opzij staan, dan kan je even langs gaan bij Aspark voor je eigen Owl. Neem alvast een voorschot van 1 miljoen euro mee. Die je, wat er ook gebeurt, nooit meer terug ziet.
Lees verder