vrijdag 12 oktober 2018

Autofans: Tesla boos om topscore bij crashtest

AUTOFANS
Tesla boos om topscore bij crashtest
Het NHTSA, het Amerikaanse equivalent van onze EuroNCAP, heeft laten weten dat de Tesla Model 3 "met voorsprong" de veiligste auto is die ze ooit hebben getest. En toch is Tesla niet tevreden, om een wel heel bijzondere reden…
Lees verder

Vet: Aston Martin trekt naar DTM!
Het toerwagenkampioenschap DTM krijgt er een onverwachte uitdager bij, want Aston Martin heeft besloten zich te gaan mengen in de Duitse raceklasse. Belangrijk nieuws voor het kampioenschap dat met het vertrek van Mercedes in het slop dreigde te vallen.
Lees verder

Volkswagen ART3on is stageproject met 490 pk
Een groepje stagiairs van Volkswagen Australiƫ kregen de kans om een Arteon om te bouwen tot een racewagen die deel kan nemen aan de World Time Attack Challenge. Het resultaat is deze bekladde ART3on... met 490 pk. Wat mocht jij destijds doen op je stageplaats? Koffie brengen? Nou, ook leuk.
Lees verder

Wat moet ik tanken? - E10, E5 of B7?
Chaos aan het tankstation! Want er staan plotsklaps allemaal andere namen aan de pomp. Geen vrees, wij helpen je het juiste goedje te tanken! Is het nu E10, E5 of B7? We helpen je verder.
Lees verder

Morgan dooft plannen EV3
Het is niet allemaal feest, thee en scones bij Morgan, want het merk mag dan wel klaar staan om 110 kaarsjes uit te blazen, het dooft ook de plannen van de EV3. Je weet wel, de elektrische variant van de 3 Wheeler.
Lees verder