woensdag 10 oktober 2018

Automobiel Management: Twee-derde varianten Audi niet leverbaar

Twee-derde varianten Audi niet leverbaar
Ruim twee op de drie motorvarianten van Audi zijn vandaag de dag niet leverbaar wegens de WLTP-problemen bij de productie en keuringen.
Lees verder

Meer campers verkocht dan ooit tevoren
In de eerste drie kwartalen van dit jaar werden in Nederland 1.862 nieuwe kampeerauto's verkocht. Dat is niet alleen 14,1 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar, maar ook nu al meer dan ooit tevoren in een heel kalenderjaar.
Lees verder

Auto Haarhuis uit Geesteren verkozen tot 'onafhankelijk autobedrijf van het jaar'
De titel 'Bovag onafhankelijk autobedrijf van het jaar 2018-2019' is gewonnen door Auto Haarhuis uit het Overijsselse Geesteren. De verkiezing werd dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd.
Lees verder

Vanaf 2030 CO2-uitstoot nieuwe auto's met 35 procent omlaag
De milieuministers van de EU-landen hebben besloten dat in 2030 nieuwe auto's 35 procent minder CO2 mogen uitstoten dan in 2021, en bestelwagens 30 procent.
Lees verder

Lagere productiviteitsgroei midden- en kleinbedrijf
De productiviteit van het midden- en kleinbedrijf (mkb) nam in 2017 met 1,3 procent toe. Dit is de laagste groei in vier jaar. De toegevoegde waarde van het mkb groeide in 2017 met 4,6 procent tot 227 miljard euro. Vooral de werkgelegenheid in het mkb nam toe. Met een toename van 108 duizend arbeidsjaren was het mkb goed voor 84 procent van de werkgelegenheidsgroei door het bedrijfsleven.
Lees verder

Achtergrond: Analisten blijven sceptisch na beursgang Aston Martin
Aston Martin maakt haar intrede op de beurs van Londen. Nadat het eerder al de ambities voor verzilvering van de marktwaarde al moest bijstellen, is er nu extra reden om sceptisch te zijn over de populariteit van het aandeel van de Britse producent van luxueuze, sportieve auto's bij beleggers.
Lees verder

BMW i3 niet meer leverbaar met range-extender
De komst van de vernieuwde BMW i3 met groter accupakket heeft gevolgen voor de versie met range-extender. Deze zogeheten REX-uitvoering mag met pensioen.
Lees verder