vrijdag 12 oktober 2018

Autoweek: BMW Group noteert kleine verkoopkrimp in september

BMW Group noteert kleine verkoopkrimp in september
De BMW Group heeft in september 237.781 nieuwe auto's verkocht. Dat is 0,8 procent minder dan in dezelfde maand vorig jaar. In Europa liepen de verkopen in die maand met 4,9 procent terug.
Lees verder

Rij-impressie: Lexus UX
Twee dingen scoren momenteel op onze markt: compacte cross-overs en zuinige aandrijflijnen. Lexus beschikt al enige tijd over dat laatste, met dank aan moeder- concern Toyota, maar een compacte cross-over heeft het nog niet. De UX gaat daar begin 2019 verandering in brengen en wij mochten hem nu al rijden.
Lees verder

Verkopen Volkswagen Groep sterk teruggelopen
De Volkswagen Groep is fors getroffen door de overstap naar de WLTP-methode en de invloed daarop op het leveringsgamma. In West-Europa liepen de verkoopcijfers in september met 41,5 procent terug ten opzichte van diezelfde maand vorig jaar.
Lees verder

Nieuwe Volkswagen Passat onthuld
Volkswagen heeft het doek getrokken van een compleet nieuwe Passat, al komt de auto op deze foto's niet naar Europa. Geen zorgen, Volkswagen trekt in ons werelddeel niet de stekker uit de Passat. Deze nieuwe generatie is namelijk bedoeld voor landen als China, de Verenigde Staten en Zuid-Korea.
Lees verder

Facelift Friday: Honda Accord (5e generatie)
Vanaf de vijfde generatie van de Honda Accord begon Honda een duidelijk onderscheid aan te brengen tussen de Europese markt en de rest van de wereld. De Accord die hier in 1993 aantrad, was een broertje van de Rover 600 en kreeg aanvankelijk een sterk op de Prelude gelijkend front, dat later werd vervangen door een wat behoudender exemplaar.
Lees verder

BMW teast X7
BMW trekt een dezer dagen het doek van de X7, de grote broer van de X5 die nu alvast in beeld wordt gebracht.
Lees verder

Video: Mercedes-Benz C-klasse vs. Volvo V60 - Dubbeltest
Volvo heeft een compleet nieuwe middenklasse stationcar, de V60. Kunnen de Zweden hiermee de Duitse concurrentie van repliek dienen? We zoeken het uit met de ge├╝pdate Mercedes C-klasse als ijkpunt.
Lees verder