maandag 1 oktober 2018

Autoweek: De Tweeling: Isuzu MU - Honda Passport/Jazz

De Tweeling: Isuzu MU - Honda Passport/Jazz
Het Japanse Isuzu is niet zo protectionistisch aangelegd en deelt zijn kennis, kunde en materialen graag uit aan de hele wereld. Het merk werd ongetwijfeld goed betaald voor de dieselmotoren die het aan allerlei andere fabrikanten leverde, maar stond ook hele auto's af. Zeker de SUV met de naam MU bleek voor menigeen een uitstekende aanbieding.
Lees verder

Video: Maserati Levante S Q4 - rij-impressie
Een suv in het gamma hebben is ook een must voor de elite in autoland. Maserati heeft daarom al twee jaar een Levante in showrooms staan, en met succes: de helft van alle verkochte Maserati's wereldwijd is een Levante! We gaan op pad met een modeljaar 2019 S Q4, een 430 pk sterke benzineversie, om te kijken waar de Levante nu precies staat.
Lees verder

Blik to the Future: Hyundai i10
Bij zijn aantreden in 2013 was de Hyundai i10 de onbetwiste koning van het A-segment. De kleine Koreaan is nog altijd geen gekke keuze, maar de laatste editie van concerngenoot Kia Picanto staat sinds 2017 toch echt hoger op ons lijstje. Met deze nieuwe i10 wil Hyundai de wisselbeker weer in handen krijgen.
Lees verder

Video: Cupra Ateca - Rij-impressie
Een nieuw merk lanceren is van zichzelf al lastig genoeg, maar als dat nieuwe merk ook nog een voormalig sportief label van een bestaande fabrikant betreft én het eerste product al bestaat met dezelfde naam van diezelfde fabrikant als waarvan het nieuwe merk eerst een sportief label was, dan wordt het wel een heel ingewikkeld verhaal. Maar wie weet, misschien heeft de nieuwe Ateca Cupra de kwaliteiten om helderheid te verschaffen.
Lees verder

Ares Design schetst Ferrari 250 GTO reïncarnatie
Het bijzondere Ares Design heeft schetsen getoond van zijn interpretatie van een moderne Ferrari 250 GTO.
Lees verder

Gelekt: Skoda Kodiaq RS
De wereld maakt binnenkort via de officiële kanalen van Skoda kennis met de Kodiaq RS. Die gespierde SUV is deze morgen echter al te vroeg op internet beland.
Lees verder

Gesnapt: Mercedes-Benz 'EQ B'
Mercedes-Benz' EQ-familie zal uit een brede reeks modellen komen te bestaan, een serie elektrische auto's waar ook de EQ B deel van uit zal maken.
Lees verder