Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 8 oktober 2018

Autoweek: Facelift voor BMW X1 op komst

Facelift voor BMW X1 op komst
Ondanks dat de huidige generatie X1 pas in 2015 werd gepresenteerd, is de auto binnen BMW's X-familie een van de oudsten van het stel. Tijd voor een facelift.
Lees verder

Uitbreiding: Cadillac werkt aan XT6
Cadillac voegt op relatief korte termijn een nieuwe SUV aan zijn leveringsgamma toe: de XT6. Die grote broer van de XT5 is vandaag in beeld verschenen.
Lees verder

Dit kost de vernieuwde Honda HR-V
AutoWeek is weer in de cijfers gedoken en heeft de prijzen van de vernieuwde HR-V boven water weten te krijgen.
Lees verder

Prijslijst BMW X2 weer uitgebreid
BMW breidt het Nederlandse leveringsgamma van de X2 uit met nieuwe versies. De cross-over krijgt onder andere een nieuwe instapdiesel, zo blijkt uit een duik in de prijslijst.
Lees verder

Porsche 911 nu al als hybride
Van de op stapel staande nieuwe generatie Porsche 911 staat een hybride versie op de planning. Wie van de huidige generatie 911 een hybride variant wil, kan aankloppen bij het in de Amerikaanse staat Californië gevestigde Vonnen.
Lees verder

'Lexus overweegt in China te gaan bouwen'
Toyota zou overwegen om auto's van het merk Lexus te gaan bouwen in China. Eerder wilden de Japanners daar niet aan vanwege zorgen over de kwaliteit, maar inmiddels zou die angst naar de achtergrond zijn verdwenen.
Lees verder

Elio Motors sluit deal met Roush
Het in 2009 opgerichte Elio Motors roept al jaren met een efficiënt driewielertje op de proppen te komen, een karretje dat al in 2016 in productie had moeten gaan maar dat er nog altijd niet is. Het Amerikaanse bedrijf heeft een deal gesloten met het Amerikaanse Roush, het bedrijf dat nu een motor voor 'de kleine Elio' gaat ontwikkelen.
Lees verder