woensdag 10 oktober 2018

Autoweek: Gesnapt: gefacelifte Opel Insignia

Gesnapt: gefacelifte Opel Insignia
Opel is aan het testen geslagen met een ingepakte Insignia Sports Tourer en dat kan meer één ding betekenen: er zit een facelift in het vat.
Lees verder

Morgan viert verjaardag met Anniversary-versies
Het Engelse Morgan mag volgend jaar 110 kaarsjes uitblazen en om dat heuglijke feit te vieren heeft het merk nu 110 Anniversary-edities van de 3 Wheeler, Plus 4 en Roadster bedacht.
Lees verder

Filerijder massaal opzoek naar alternatieve route
Het fileleed lijkt in ons land steeds erger te worden en de meest recente cijfers bevestigen dat. De jaarfilezwaarte staat nu op 11,6 miljoen kilometerminuten: het aantal minuten dat er één kilometer file stond. Niet gek dus dat we massaal opzoek gaan naar alternatieven.
Lees verder

Kia KX3 ook als EV
Kia verrijkt de Chinese automarkt met een volledig elektrische versie van de KX3, een cross-over die niet naar ons deel van de wereld komt en dat zal ook zo blijven.
Lees verder

'Bram Schot wil CEO-rol vasthouden'
Bram Schot, de Nederlander die na de arrestatie van Rupert Stadler het roer overnam als Audi-CEO, zou gezegd hebben deze rol best te willen vasthouden.
Lees verder

Facelift voor Daihatsu Boon én Toyota Passo
We gluren vandaag weer behoorlijk over de grens om te zien wat aldaar voor moois te koop is. In 2016 presenteerden Toyota en Daihatsu praktisch gelijktijdig een nieuwe generatie van de Boon-Passo-tweeling. Die twee Japanners zijn nu gefacelift.
Lees verder

Devel Sixteen bewandelt moeilijk pad
Kennen we de Devel Sixteen nog? Die volgens zijn in Dubai gevestigde scheppers dik 6.000 pk sterke hypercar? Het lijkt nu helemaal niet meer zeker of die auto daadwerkelijk gebouwd gaat worden.
Lees verder