Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 1 oktober 2018

Autoweek: Mercedes-Benz teast B-klasse

Mercedes-Benz teast B-klasse
Mercedes-Benz brengt een volledig nieuwe B-klasse mee naar de Autosalon van Parijs, een ruimtelijk model dat middels een teaservideo alvast in beeld wordt gebracht.
Lees verder

Dít kost de vernieuwde Kia Sportage
In mei dit jaar stelde Kia de gefacelifte Sportage aan de wereld voor. Die vernieuwde SUV is nu van prijskaartjes voorzien. AutoWeek heeft als eerste de prijzen.
Lees verder

Gelekt: de nieuwe BMW 3-serie
BMW trekt een dezer dagen het doek van de volledig nieuwe 3-serie. Helaas voor het merk is de auto nu al in z'n geheel online verschenen.
Lees verder

Ford kondigt vernieuwde Mondeo Hybrid aan
Ford laat weten dat het volgend jaar een verbeterde versie van de Mondeo Hybrid in de orderboeken zet. Voor het eerst zal ook de Mondeo Wagon als Hybrid beschikbaar komen.
Lees verder

Ook nieuwe benzinemotoren voor Nissan Qashqai
Nissan meldt dat het nieuwe benzinemotoren beschikbaar stelt voor de Qashqai. Op de internationale bestellijst komt een voor het model nieuwe 1.3 DIG-T benzinemotor te staan, een blok dat in twee vermogensvarianten beschikbaar komt.
Lees verder

Aangescherpte Kia Optima geprijsd
In februari dit jaar stelde Kia de Europese versie van de gefacelifte Optima aan de wereld voor. We weten nu wat de vernieuwde Koreaan in Nederland moet gaan kosten.
Lees verder

Dít is de Skoda Kodiaq RS
Skoda pakt tijdens de autosalon van Parijs behoorlijk uit met de Vision RS, maar er is meer nieuws onder de zon. De Tsjechen stellen er namelijk ook hun eerste RS-versie voor van een SUV: de Kodiaq RS.
Lees verder