donderdag 11 oktober 2018

Autoweek: Mitsuoka voegt Rock Star aan line-up toe

Mitsuoka voegt Rock Star aan line-up toe
Het knotsgekke Japanse Mitsuoka kennen we van auto's als de Viewt en de Oroch en nu heeft het merk een nieuw model aan zijn line-up toegevoegd: de Rock Star.
Lees verder

BMW Group verlengt contract met Brilliance
De BMW Group en het Chinese Brilliance Automotive hebben sinds 2003 een joint-venture in China: BMW Brilliance Automotive. BMW meldt vandaag dat het zijn handtekening heeft gezet onder een document dat de samenwerking tot in ieder geval 2040 verlengt.
Lees verder

Bollinger Motors breidt uit met B2
Het in New York gevestigde Bollinger Motors breidt zijn portfolio binnenkort uit met de B2, een pick-upversie van de vorig jaar gepresenteerde B1.
Lees verder

Mazda CX-5 in thuisland ook met turbomotor
De CX-5 is Mazda's derde model die met de geblazen 2,5-liter SkyActiv-benzinemotor wordt uitgerust. In het thuisland althans.
Lees verder

Citroën C4 SpaceTourer BlueHDi 130 met automaat
Citroën breidt de prijslijst van de C4 SpaceTourer en Grand C4 SpaceTourer uit. De 1.5 BlueHDi 130 is vanaf heden ook met de achttrapsautomaat te krijgen.
Lees verder

LeasePlan blaast beursgang af
LeasePlan blaast zijn geplande beursgang af vanwege de slechte omstandigheden op de aandelenmarkten. Dat liet de Nederlandse autoleasemaatschappij in een summier persbericht weten.
Lees verder

Mercedes-Benz belicht nieuwe plug-ins
Ook Mercedes-Benz en moederbedrijf Daimler hebben grote plannen op het gebied van elektrificatie. We weten nu meer over de vier nieuwe plug-in hybriden die Mercedes-Benz volgend jaar uitrolt.
Lees verder