Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 1 oktober 2018

Autoweek: Nu volledig: Skoda Vision RS

Nu volledig: Skoda Vision RS
Skoda heeft tijdens de autosalon van Parijs definitief het doek getrokken van de Vision RS, de al veelbesproken concept-car waarmee de Tsjechen niet alleen nieuw RS-design uit de doeken doen, maar ook vooruitblikken op de komst van de opvolger van de Rapid Spaceback.
Lees verder

Tank: Roshel Senator
Het in Canada gevestigde Roshel, een bedrijf dat zich specialiseert in bepantserd vervoer voor bedrijven en overheidsinstellingen, heeft een nieuw lid aan zijn familie toegevoegd: de Senator.
Lees verder

Kienle restaureert Mercedes 600 van Hugh Hefner
Ongeveer 4.000 manuren hadden de specialisten van Kienle nodig om deze Mercedes-Benz 600 Pullman weer in zijn eer te herstellen. Leuk detail is dat de zes-persoons sedan zo'n vijf jaar geleden op naam van 's werelds grootste Playboy stond: Hugh Hefner.
Lees verder

Nieuwe diesels voor Renault Espace geprijsd
We zijn in de prijslijsten gedoken en hebben de prijzen van de Renault Espace met voor de auto nieuwe dieselmotoren boven water gekregen.
Lees verder

Video: Volkswagen Fox 1.2 - 2007 – 301.046 km - Klokje Rond
Een student met een auto: toe maar. Romke Panstra, krijgt het voor elkaar en kocht twee jaar geleden een Volkswagen Fox, een auto waar hij kort daarvoor voor het eerst hoorde. Wat zijn de kwaliteiten van deze in Braziliƫ gebouwde VW als de kilometerstand gaat oplopen?
Lees verder

Mille Miglia opent digitaal register
De organisatie van het wereldberoemde klassiekerevenement Mille Miglia heeft het startschot gegeven voor het Registro 1000 Miglia, waarin eigenaren van auto's die in aanmerking komen voor deelname aan het evenement hun klassieker kunnen registeren. De erkenning kan van grote invloed zijn op de waarde van zo'n auto, al is de toegevoegde waarde van het certificaat zelf volgens kenners discutabel.
Lees verder

Aandeel Tesla schiet omhoog
Tesla is maandag omhoog geschoten bij de opening van de beursweek. Het aandeel steeg met ruim 14 procent na de bekendmaking dat Tesla en topman Elon Musk een schikking hadden getroffen met de Amerikaanse beurswaakhond SEC.
Lees verder