Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 2 oktober 2018

Autoweek: Officieel: de nieuwe BMW 3-serie

Officieel: de nieuwe BMW 3-serie
Gisteren verscheen de nieuwe 3-serie al te vroeg op internet en vandaag is het moment daar dat BMW zélf het doek trekt van zijn nieuwe Dreier.
Lees verder

Video: BMW 3-serie - Eerste Kennismaking
Natuurlijk zegt BMW dat elk nieuw model belangrijk is, maar sommige modellen zijn net wat belangrijker dan andere. De nieuwe BMW 3-serie, intern G20 geheten, valt in die categorie. Meer concurrenten dan ooit betekenen dat het merk teurg is gegaan naar hun eigen basis.
Lees verder

Toyota introduceert Supra 900 Club
Toyota slaat vandaag de orderboeken open voor de splinternieuwe Supra. De eerste 900 stuks zijn te bestellen.
Lees verder

Renault presenteert EZ-Ultimo
Renault stelt tijdens de autosalon van Parijs deze EZ-Ultimo aan de wereld voor, een auto die het drieluik van autonome toekomstvisies completeert.
Lees verder

Kia Ceed ook als GT-Line
Kia presenteert in Parijs niet alleen de Proceed en de GT-versies van de Ceed, maar ook de nieuwe GT-Line-uitvoering van laatstgenoemde.
Lees verder

Toyota waarschuwt voor gevolgen harde Brexit
Toyota vreest de gevolgen van een zogeheten harde Brexit. Het bedrijf, één van 's werelds grootste autobedrijven, genereert wekelijks zo'n 60 miljoen pond (67,6 miljoen euro) aan omzet in het Verenigd Koninkrijk. Een vertrek uit de Europese Unie zonder nieuwe handelsafspraken dreigt die inkomstenstroom te verstoren, waarschuwt Europa-directeur Johan van Zyl.
Lees verder

Elektrische auto's duur avontuur
Waar de elektrische auto in de gemiddelde showroom een steeds prominentere plaats inneemt, worstelen fabrikanten vooral met het vraagstuk hoe winst te maken met de verkoop ervan. Dit komt onder meer doordat consumenten nog niet bereid lijken om extra te betalen voor een dergelijk model.
Lees verder