Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 10 oktober 2018

Autoweek: Opfrisbeurt voor de Hyundai i40

Opfrisbeurt voor de Hyundai i40
De Hyundai i40, bij velen waarschijnlijk uit de harde schrijf verdwenen maar hij is er nog! In ons land niet meer, maar elders in de Europese showrooms nog wel. De ruime stationwagen en sedan krijgen voor die landen nu een update van Hyundai.
Lees verder

Nieuwe (elektrische) Opel Corsa komt eraan
De dag van teasers, want ook Opel slingert een eerste video met flitsen van de nieuwe Corsa de wereld in. Tegen 2020 staat de (volledig elektrische!) compacte Opel bij de dealers, maar in de video op social media wordt nu al over 'coming soon' gesproken. Hoe snel zal dat zijn?
Lees verder

BMW 3-serie Touring duikt op
Na de onthulling van de nieuwe 3-serie kan het aftellen naar de komst van de 3-serie Touring beginnen. Wij kunnen je dankzij het Braziliaanse patentbureau Instituto Nacional da Propriedade Industrial al laten zien hoe die nieuwkomer er precies uit komt te zien.
Lees verder

Ford misleidde consumenten over navigatie
Ford heeft een tik op de vingers gekregen van de Reclame Code Commissie (RCC). De autofabrikant is volgens de uitspraak misleidend te werk gegaan in reclames voor navigatiesysteem SYNC 3
Lees verder

Europees compromis over CO2-uitstoot auto's
De milieuministers van de EU-landen hebben na urenlange onderhandelingen een compromis gesloten over de CO2-uitstoot van nieuwe voertuigen die in 2030 op de weg komen. In 2030 moeten nieuwe auto's 35 procent minder CO2 uitstoten dan in 2021, en bestelwagens 30 procent.
Lees verder

Prijzen Honda CR-V bekend
Honda's vierde generatie CR-V debuteerde begin dit jaar tijdens de Autosalon van Genève in Europese trim. Dankzij een duik in de prijslijsten weten we nu wat die auto moet gaan kosten.
Lees verder

Opel belicht 'acht nieuwkomers voor 2020'
Gisteren liet Opel weten dat het tegen 2020 acht nieuwe of vernieuwde modellen in zijn portfolio heeft zitten. Vandaag wordt daar meer over bekend.
Lees verder