donderdag 11 oktober 2018

Autoweek: Polestars eerste winkel aangekondigd

Polestars eerste winkel aangekondigd
Halverwege volgend jaar opent Polestar de deuren van zijn eerste 'Polestar Space'. Vandaag maakt het Zweedse merk bekend waar. De aangekondigde plek is best verrassend, want hij komt niet in thuisland Zweden te staan.
Lees verder

Rinspeed neemt microSnap mee naar CES
Het Zwitserse Rinspeed weet ons nagenoeg altijd te verrassen. Dit keer lukt dat in iets mindere mate. We krijgen de microSnap te zien, een studiemodel dat tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas officieel wordt gepresenteerd.
Lees verder

Volkswagen presenteert 490 pk sterke Arteon
Maak kennis met de ART3on, een project van stagiairs van Volkswagen Australi√ę die niet alleen kleurrijk, maar ook nog eens beresterk is.
Lees verder

'Regels remmen overstap naar schone busjes'
De overgang van het personenvervoer naar elektrische busjes dreigt spaak te lopen door Europese regelgeving. Daarvoor waarschuwen RAI Vereniging en Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV).
Lees verder

Audi A6 Allroad gesnapt
Ook van de nieuwe Audi A6 Avant komt weer een Allroad-versie en het is de auto die zich nu in testkostuum buiten de deur waagt.
Lees verder

Betrapt: nieuwe Mercedes-Benz CLA Shooting Brake
Mercedes-Benz is zijn portfolio met een rotgang aan het uitbreiden. Een van de nieuwkomers is de CLA-klasse Shooting Brake, een auto die nu voor het eerst in beeld is verschenen.
Lees verder

Video: Lexus IS200 Sport - Op de Rollenbank
Op veler verzoek, is het de beurt aan de AutoWeek-redactie: wat gebeurt er als ze hun privéauto's aan zo'n vermogenstest onderwerpen? Lars Krijgsman trapt af met zijn Lexus IS200. Met zo'n solide Japanner heeft hij niets te vrezen toch..?
Lees verder