dinsdag 2 oktober 2018

Autoweek: Porsche 911 Speedster in productie

Porsche 911 Speedster in productie
De Porsche 911 Speedster gaat in productie. Op de salon van Parijs staat een rode versie van de eerder getoonde concept-car, maar nu is definitief bekend dat het om een productiemodel voor 2019 gaat. De rode kleur is een eerbetoon van de Speedster-versie van de 911 G-series van eind jaren tachtig van de vorige eeuw, maar het is natuurlijk vooral een hommage aan de Porsche 356 'Nr. 1' Roadster, die op 8 juni 1948 werd geregistreerd.
Lees verder

Dít is de Mercedes-Benz B-klasse
Zelden werd al zo veel nieuws nog voor de persdagen van de autosalon van Parijs vrijgegeven. De nieuwe B-klasse is een auto die wél tot het allerlaatste moment onder de pet wordt gehouden. Dat moment is nu aangebroken.
Lees verder

Nu voor Europa: Toyota RAV4
Toyota brengt de vijfde generatie van de RAV4 mee naar Parijs. De auto kennen we al in Noord-Amerikaanse trim, maar is nu ook voor de Europese markt gepresenteerd.
Lees verder

Hyundai presenteert i30 N Option Concept
Hyundai parkeert in Parijs deze i30 N Option Concept, een uithangbord van de N Option-accessoirelijn die Hyundai spoedig lanceert.
Lees verder

Peugeot 508 SW als First Edition
Peugeot viert de introductie van de 508 SW met een First Edition, een tijdelijke uitvoering die wel heel goed in z'n spullen zit.
Lees verder

VinFast onthult Lux A2.0 en Lux SA2.0
Gisteren liet het Vietnamese VinFast weten hoe het zijn eerste twee modellen gaat noemen. Vandaag is dat tweetal uit de doeken gedaan.
Lees verder

Nieuwe benzinemotoren voor Dacia Duster
Geen wereldschokkende primeurs van Dacia dit jaar op de beursvloer van Parijs, maar wel nieuws in de vorm van nieuwe benzinemotoren voor de Duster. Daarnaast werd het navigatiesysteem onder handen genomen.
Lees verder