dinsdag 9 oktober 2018

Autoweek: Skoda teaset compacte 'Spaceback'

Skoda teaset compacte 'Spaceback'
Skoda teaset voor de eerste keer met het productiemodel dat moet gaan voortvloeien uit de net gepresenteerde Vision RS. De nieuwe hatchback wordt nog voor de jaarwisseling gepresenteerd.
Lees verder

Hyundai toont Santro
Hyundai heeft in India het doek verwijderd van de nieuwe Santro, een moment dat min of meer samenvalt met een jubileum van Hyundai in India. Het merk is er namelijk 20 jaar actief.
Lees verder

Achterklep nieuwe Seat Leon duikt op
Seat is druk bezig met de ontwikkeling van de vierde generatie Leon. Op het wereldwijde web duikt nu al de achterklep van het nieuwe model op. Daarop komen we iets herkenbaars tegen: de doorlopende lichtbalk waar automerken tegenwoordig massaal op terugpakken.
Lees verder

'Daimler werkt met Geely aan autodeeldienst'
Automerken zetten steeds meer in op autodeeldiensten. Naar verluidt slaan nu twee grote namen de handen ineen voor een Aziatische variant.
Lees verder

'R-versie Peugeot 508 in de maak'
De Peugeot Sport-afdeling gaat zich naar verluidt storten op de in Parijs getoonde 508 plug-inhybride. Volgens Australische media zal de auto een groter accupakket en sterkere elektromotoren krijgen
Lees verder

Jeep Wrangler meest waardevast in de VS
De Jeep Wrangler en Wrangler Unlimited zijn de meest waardevaste modellen in de Verenigde Staten van de afgelopen vijf jaar. De enige personenwagen in de door pick-uptrucks en SUV's gedomineerde lijst is de Subaru Impreza
Lees verder

Video: Nissan Micra - afscheid duurtest
Ruim 15.000 kilometer rolden er onder de wielen van onze Micra-duurtester door. Meer dan genoeg om een afgewogen balans te kunnen opmaken. En die valt helaas niet op alle onderdelen de goede kant op.
Lees verder