Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 3 oktober 2018

Autoweek: Verkoop Ford, Nissan en Toyota in VS onderuit

Verkoop Ford, Nissan en Toyota in VS onderuit
Ford, Nissan en Toyota hebben in september fors minder auto's verkocht in de Verenigde Staten vergeleken met een jaar eerder. Bij Fiat Chrysler was er met een plus van 15 procent daarentegen wel reden voor een feestje.
Lees verder

Video: Parijs 2018 - Beursverslag deel 1
Na een eerste kennismaking met de BMW X5, de Seat Tarraco en de Toyota's Camry en Corolla lopen we in Parijs een rondje over de stands van DS, Kia, Renault en Citroën.
Lees verder

TomTom tekent deals met BMW en Peugeot
TomTom heeft een overeenkomst getekend met BMW voor de levering van verkeers- en navigatiediensten aan de auto's van het bedrijf. Verder heeft TomTom het contract met PSA, moeder van onder meer Peugeot, Citroën en Opel, verlengd tot 2025.
Lees verder

Zandvoort nagenoeg geschikt voor Formule 1
Circuit Zandvoort hoeft maar enkele kleine ingrepen uit te voeren om het weer geschikt te maken voor een grand prix in de Formule 1. Dat zegt racedirecteur Charlie Whiting van de internationale autosportfederatie FIA op de website Autosport.
Lees verder

Filezwaarte in derde kwartaal toegenomen
De filezwaarte is in het derde kwartaal van dit jaar met 13 procent gestegen ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van de ANWB.
Lees verder

Zava Hypercars teast 'Prometheus'
De Italiaanse start-up Zava Hypercars geeft morgen weg hoe zijn op stapel staande eerstgeborene eruit komt te zien.
Lees verder

Video: Parijs 2018 - Beursverslag deel 2
In dit tweede beursverslag gaan we uitgebreid in op wat volgens velen de klapper van de show is: de Peugeot E-Legend! Die auto is nog toekomstmuziek, maar binnenkort zijn de plug-in-versies van de 3008, 508 en de gloednieuwe 508 SW wel realiteit. Verder in deze aflevering: de bizarre Icona-creaties van Ferrari, de Vietnamese Vinfasts en de Hyundai i30 Fastback N.
Lees verder