Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

dinsdag 2 oktober 2018

Autoweek: Video: BMW X5 - Parijs 2018 Special

Video: BMW X5 - Parijs 2018 Special
Slechts vijf jaar mocht de derde generatie van de BMW X5 het volhouden, nu al maakt-ie plaats voor generatie vier. Jan Lemkes loopt op de beursvloer in Parijs om de nieuweling heen, die uiteraard mag profiteren van alle technologie van de huidige 7-serie en een voorbode is voor komende X-modellen.
Lees verder

Renault Zoe als Iconic
Renault introduceert in Parijs een nieuwe tijdelijke uitvoering van zijn volledig elektrische Zoe: de Iconic.
Lees verder

Autoverkoop september: min 16,7 procent
Voor de eerste keer dit jaar valt de maandelijkse verkoop van nieuwe auto's lager uit dan in dezelfde maand vorig jaar. Net geen dertigduizend gloednieuwe auto's kregen een eigenaar. Een daling van 16,7 procent in vergelijking met september 2017.
Lees verder

Harde brexit mogelijk goed voor Nedcar
BMW kan meer productie van de Mini naar Nederland verplaatsen bij een harde brexit. Dat liet BMW-topman Harald Krüger weten op de autoshow van Parijs.
Lees verder

GAC Motor presenteert GS5 in Parijs
De Chinese gigant GAC Motor geeft acte de présence tijdens de Autosalon van Parijs en toont er niet alleen een groot deel van zijn portfolio, maar ook een hagelnieuwe SUV: de GS5.
Lees verder

Audi presenteert R8 LMS GT3
Audi stelt in Parijs de nieuwe R8 LMS GT3 aan de wereld voor, een raceversie van de R8 die je als consument straks 'gewoon' kunt kopen, maar waar je uiteraard alleen op het circuit mee kunt rijden.
Lees verder

RevoZport doet Tesla Model 3
De in HongKong gehuisveste tuner RevoZport heeft een pakket bedacht voor de Tesla Model 3. We maken kennis met de R-Zentric Model R3.
Lees verder