dinsdag 2 oktober 2018

Autoweek: Video: Seat Tarraco - Parijs 2018 Special

Video: Seat Tarraco - Parijs 2018 Special
Seat stort de nieuwe SUV's momenteel in sneltreinvaart over de wereld uit. Na de Arona en Ateca is het nu de beurt aan de nog grotere Tarraco. Een auto met veel inhoud, maar verdacht weinig nieuws, zo ontdekken we op de beursvloer in Parijs.
Lees verder

Autodeeldienst Car2go naar Parijs
Tijdens de Mondial de l'Auto 2018 maakte Car2go's CEO Olivier Reppert bekend dat de Franse hoofdstad over drie maanden gebruik kan maken van de autodeeldienst. 400 volledig elektrische Smarts Fortwo maken vanaf januari volgend jaar hun opwachting in de stad van de liefde.
Lees verder

'Ferrari bekeek overname Aston Martin'
Ferrari heeft enkele jaren geleden een overname bekeken van het Britse luxemerk Aston Martin. Dat meldden ingewijden rond de zaak aan persbureau Bloomberg. Aston Martin wordt woensdag naar de beurs in Londen gebracht.
Lees verder

Tesla produceert de helft meer
Tesla heeft in het derde kwartaal flink meer auto's geproduceerd. Volgens het bedrijf rolden er in totaal 80.142 voertuigen van de band, een stijging van 50 procent ten opzichte van het eerdere record, dat in het tweede kwartaal werd gehaald.
Lees verder

Video: Toyota Camry & Corolla Touring Sports - Parijs 2018 Special
Hoewel het merk ongetwijfeld graag vooruitkijkt, neemt het ons met z'n naamgeving terug naar het verleden. De Camry keert na meer dan een decennium terug in ons land en de auto die we de afgelopen jaren kenden als Auris, wordt nu weer Corolla gedoopt. Op de autosalon van Parijs lopen we om beide modellen heen.
Lees verder

Rupert Stadler weg bij Volkswagen en Audi
Het zat er natuurlijk dik in, maar het is nu officieel: Voormalig Audi-CEO Rupert Stadler vertrekt bij zowel Audi als Volkswagen.
Lees verder

1 op de 4 Britse verkeersdoden droeg geen gordel
Van de 1.795 Britten die vorig jaar in een auto in het verkeer omkwamen, droeg 27 procent geen gordel. "Verbazingwekkend", noemt Edmund King, hoofd van The Automobile Association, de uitkomst van het onderzoek.
Lees verder