dinsdag 9 oktober 2018

Autoweek: Volkswagen T-Roc 'Cabriolet' in beeld

Volkswagen T-Roc 'Cabriolet' in beeld
Volkswagen beloofde eerder een open versie van de T-Roc en vandaag zien we daar de eerste foto's van!
Lees verder

Zeswielige Mercedes-Benz X-klasse op komst
Carlex Design heeft wel iets heel bijzonders in z'n ontwikkelingscentrum staan. Het bedrijf belooft namelijk met een zeswielige variant van de Mercedes-Benz X-klasse te komen.
Lees verder

Jeep Renegade Plug-in Hybrid komt in 2020
Jeep meldt dat het zijn Melfi-fabriek in Italiƫ voorbereid op de komst van een stekkerversie van de Renegade. Jawel, Jeep plugt in!
Lees verder

Kampeerauto's wederom razend populair
De kampeerauto is behoorlijk in trek. In de eerste drie kwartalen van dit jaar werden in ons land 1.862 gloednieuwe kampeerauto's verkocht.
Lees verder

Skoda teast compacte 'Spaceback'
Skoda teast voor de eerste keer het productiemodel dat moet gaan voortvloeien uit de net gepresenteerde Vision RS. De nieuwe hatchback wordt nog voor de jaarwisseling gepresenteerd.
Lees verder

Verkoop Jaguar Land Rover omlaag
Jaguar Land Rover heeft in september 57.114 nieuwe voertuigen verkocht, een daling van 12,3 procent vergeleken met dezelfde maand een jaar eerder. De groep had te lijden onder terughoudendheid van Chinese en Britse consumenten, als ook WLTP-homologatie perikelen in Duitsland.
Lees verder

Bentley laat studenten toekomst tekenen
Bentley heeft designstudenten van het in Londen gevestigde Royal College of Arts (RCA) gevraagd te schetsen hoe luxueuze vervoer er omstreeks het jaar 2050 uit zal zien. Dat levert natuurlijk interessante platen op.
Lees verder