dinsdag 2 oktober 2018

MINI LIVING Urban Cabin op China House Vision in Beijing

MINI LIVING Urban Cabin op China House Vision in Beijing
MINI presenteert het nieuwste MINI LIVING Urban Cabin Concept tijdens de architectuurtentoonstelling China House Vision, dat van 21 september tot 4 november 2018 plaatsvindt in Beijing. Het micro-appartementconcept is ontwikkeld in samenwerking met de lokale architect Dayong Sun, werd gebaseerd op traditionele Chinese woonvormen en bevat innovatieve ideeën voor maximale woonkwaliteit in een minimale ruimte.
Lees verder

De volledig nieuwe BMW 3 Serie Sedan viert zijn wereldpremière op de Mondial de l'Automobile 2018 in Parijs.
BMW presenteert de nieuwe generatie van de BMW 3 Serie samen met een groot aantal andere modellen op de internationale autoshow die zijn deuren opent op 2 oktober 2018. Volg de live stream op http://www.live.bmwgroup.com/en/live-streaming/
Lees verder

BMW 5 Serie Zakenauto van het Jaar 2019.
Met grote voorsprong heeft de BMW 5 Serie de Zakenauto van het Jaar verkiezing 2019 gewonnen. De BMW 5-serie scoort niet alleen de hoogste positie in het segment van de grote zakenauto's, maar doet dat zelfs zo overtuigend dat hij ook overall de winst naar zich toetrekt.
Lees verder

Nieuwe 42,2 kWh hogespanningsbatterijen voor een grotere actieradius van de BMW i3 (120 Ah) en BMW i3s (120 Ah).
Batterijcapaciteit verdubbeld sinds marktintroductie. Actieradius vergroot tot 359 km (NEDC). Standaard snellaadpakket, optioneel sportpakket voor de BMW i3 en nieuwe kleur.
Lees verder

De nieuwe BMW Cockpit is digitaal, intelligent, perfect afgestemd op de bestuurder en altijd up-to-date.
De BMW Cockpit is radicaal herzien en gemoderniseerd. Hij is terug te vinden in de nieuwste BMW-modellen: de BMW X5, BMW 8-serie, BMW Z4 en BMW 3-serie, die hun première beleven op de Mondial de l'Automobile 2018 in Parijs. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW op de Mondial de l'Automobile Paris 2018.
De meest recente resultaten van BMW's voortdurende modeloffensief geven acte de presénce op de Mondial de l'Automobile 2018 in Parijs. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

The all-new BMW 3 Series Sedan.
Al meer dan veertig jaar staat de BMW 3 Serie wereldwijd te boek als een premium middenklassemodel dat zich kenmerkt door sportieve rijeigenschappen. Met het dynamische design, het lichtvoetige rijgedrag, de voorbeeldige efficiency en innovatieve uitrustingskenmerken biedt dit model de voor BMW typerende eigenschappen. De zevende generatie van de sportsedan zet nieuwe maatstaven op het gebied van rijdynamiek, ultieme premium kwaliteit en innovatie.
Lees verder

De volledig nieuwe BMW 3 Serie Sedan. Ga naar bmw.nl voor de exclusieve Nederlandse onthulling.
De zevende generatie van de sportsedan zet nieuwe maatstaven op het gebied van rijdynamiek, ultieme premium kwaliteit en innovatie. Vanavond 2 oktober om 20:00 stellen we u graag aan de nieuwe BMW 3 Serie voor tijdens de exclusieve Nederlandse onthulling via https://www.bmw.nl/nl/index.html
Lees verder