dinsdag 2 oktober 2018

Prijswinnaar Rusland bekend!

Prijswinnaar Rusland bekend!
Ook dit Formule 1-seizoen maak je elke Grand Prix kans op een mooie prijs, door mee te spelen met onze prijsvraag. Je vindt de button onderaan op Verstappen.nl. 
Lees verder

Jos na race in Sochi: 'Inhaalacties Max vaker gezien, niet alleen in Formule 1'
Max Verstappen behaalde gisteren tijdens de Grand Prix van Rusland een mooie vijfde plek. De Nederlander, die tevens zijn verjaardag vierde, startte als negentiende, maar wist zich in de eerste ronden al snel omhoog te werken, om uiteindelijk als vijfde over de meet te komen. In het programma Peptalk op Ziggo Sport blikt vader Jos onder meer terug op het raceweekend in Sochi.
Lees verder

Max over GP Japan: 'We kunnen een goede kans hebben'
Max Verstappen blikt vooruit op de Japanse Grand Prix, die komend weekend op Suzuka verreden wordt: "We zijn in het verleden succesvol geweest in Japan, dus ik kijk er naar uit om er terug te keren en er hopelijk een goed resultaat voor Aston Martin Red Bull Racing te scoren. Je weet nooit hoe competitief je bent, tot je de baan op gaat, maar onze auto is daar altijd erg goed in de eerste sector en met de juiste strategie kunnen we dit weekend een goede kans hebben. Mijn favoriet bocht is...
Lees verder