Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

woensdag 7 november 2018

AMT: Eedse Jagersma wint door passie voor het vak

Eedse Jagersma wint door passie voor het vak
128 potentiĆ«le winnaars van de AMT Black Box-wedstrijd hadden we in de hand. En er stond veel op het spel want door het juist raden van de vijf auto-onderdelen op Auto Prof – AMT Live kon je een PlayStation 4 + F1-game winnen. En de winnaar? Die bepaalden we door de bierviltjes met de vijf juiste auto-onderdelen, in de lucht te gooien tot er 1 overbleef. Vanmorgen verblijde we Eedse Jagersma met zijn gewonnen prijs.
Lees verder

AT en BAT van de Toekomst: Koning Willem I is baas
Is het Koning Willem I College heerser van 'Autotechnicus' en 'Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst'? Deze week zwaait hij de scepter bij zowel de auto- als bedrijfsautotechneuten. Blijft dat zo? Je hebt nog zes dagen de tijd om 'De Koning' van de troon te stoten!
Lees verder

Draper tools neemt Delta International over
Het Britse familiebedrijf Draper Tools, in eigen land een grote gereedschappen groothandel, wil uitbreiden naar 'het Continent' zoals de Britten het Europees vasteland noemen. Daarvoor hebben ze Delta International gevonden, Nederlandse branchegenoot met connecties in binnen- en buitenland. Met de overname van Delta International wil Draper verder groeien.
Lees verder