donderdag 15 november 2018

AMT: Occassion export op hoogtepunt

Occassion export op hoogtepunt
In oktober groeide de export van gebruikte personenauto's met 20,2 procent ten opzichte van vorig jaar. De 26.151 occasions zijn het hoogste aantal binnen één maand sinds 2012, het jaar waarin de occasionexport op het hoogste niveau tot op heden lag. En het is 20,2% procent meer dan in oktober 2017. Ook in eerdere maanden van dit jaar groeide de export al. In de periode januari tot en met oktober zijn er in totaal al 220.750 personenauto's geëxporteerd, 10,8 procent meer dan in dezelfde periode...
Lees verder

Marjan de With: "Sinds de workshop communiceren we duidelijker met elkaar."
Steeds meer autobedrijven ontdekken de uitdagende en leerzame workshops van OOMT. Het zevenkoppige team van Auto Centrum Arkel moest samen de weg zoeken uit een pittige escaperoom. Tijdens het oplossen van de opdrachten en raadsels leerden de teamleden elkaar spelenderwijs beter kennen.
Lees verder

Trucktechniek, hoe doe jij dat?
Met de vlam in de pijp onderweg om de lading af te leveren. Truckfabrikanten willen dat hun trucks zo veilig en comfortabel mogelijk van A naar B gaan. Dat zie je terug in de vooruitstrevende trucktechniek. Wij zijn benieuwd naar wat jij in je truckwerkplaats tegenkomt. Deel jouw ervaring met ons en scoor een Snap-on 680 gram terugslagvrije kunststofhamer.
Lees verder