Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 2 november 2018

Autofans: ABT geeft de Audi Q8 extra peper

AUTOFANS
ABT geeft de Audi Q8 extra peper
Diesel dood? Niet als het aan de Duitse tuner ABT ligt.
Lees verder

Interview: De mythes rond private lease (2018)
De leasesector gaat in ons land sneller vooruit dan de totale automarkt. Eén van de opkomende formules is private lease, "leasing voor de particulier" zeg maar. We gingen op gesprek bij ALD Automotive Manager Jelle Pira om de voor- en nadelen te bespreken.
Lees verder

Officieel: BMW 8 Reeks Cabrio verliest zijn dak (2018)
Het is officieel, de zomer is voorbij. Tijd om uit te kijken naar volgend jaar. BMW verwacht alvast nog zo'n zonnig zomer en stelt nu al zijn 8 Reeks Cabrio voor. Heb jij je kerstcadeautjes al gekocht?
Lees verder

Officieel: BMW 8 Serie Convertible verliest zijn dak
Het is officieel, de zomer is voorbij. Tijd om uit te kijken naar volgend jaar. BMW verwacht alvast nog zo'n zonnig zomer en stelt nu al zijn 8 Reeks Convertible voor. Heb jij je kerstcadeautjes al gekocht?
Lees verder

Aston Martin DBS 59 is detailfestijn (2018)
Aston Martin heeft besloten haar personalisatie-afdeling Q los te laten op de meest performante rakker van het gamma. Het resultaat is een tot 24 stuks gelimiteerde DBS Superleggera die door het leven mag gaan als DBS 59, boordevol details zit en een hommage brengt aan de DBR1 racewagen uit de jaren 50. En o ja; wat een lekkere kleurstelling!
Lees verder