Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 23 november 2018

Autofans: China start productie van “revolutionaire” batterij

AUTOFANS
China start productie van "revolutionaire" batterij
Sinds een paar jaar horen we dat de doorbraak van de elektrische auto er zal komen dankzij "solid state"-batterijen, die komaf maken met bijna alle gebreken van lithiumbatterijen. In China worden dit soort accu's met vaste elektrolyt nu voor het eerst in productie genomen.
Lees verder

Range Rover Evoque op het internet opgedoken
Land Rover zit met een lek: op het internet zijn een paar niet-officiële beelden opgedoken van de toekomstige Range Rover Evoque, die voor zijn design duidelijk inspiratie is gaan halen bij de Velar.
Lees verder

Het is Volvo menens met zijn nieuwe strategie
Volvo wil minder een autobouwer en meer een aanbieder van mobiliteitsdiensten worden. Dat het de Zweden menens is, blijkt uit de overname van FreeWire Technologies, dat 'draagbare' batterijen voor elektrische auto's ontwikkelt.
Lees verder

Officieel: Range Rover Evoque is kleine Velar
Geen Victoria Beckham bij de onthulling van deze Evoque, want de Britse schone had andere dingen te doen. Maar een nieuwe Evoque is er wel, al zou je dat niet direct zeggen.
Lees verder

Mercedes-AMG GLC 63S is snelste SUV rond de groene hel
Rondetijden op de Nürburgring. Veel meerwaarde aan gebruik op de openbare weg heeft het niet, maar elke autofabrikant wil zich op dit legendarisch circuit bewijzen en titels mee naar huis nemen.
Lees verder