Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

maandag 5 november 2018

Autofans: Dit kost de Mercedes-AMG A 35 4MATIC!

AUTOFANS
Dit kost de Mercedes-AMG A 35 4MATIC!
Met de A 35 introduceert Mercedes een nieuwe instapper in haar AMG-gamma. Of we daardoor ook over een absolute instapprijs mogen spreken? Jawel, we hebben de (vanaf)prijs van de Mercedes-AMG 35 4Matic!
Lees verder

Bentley brengt supersnel internet naar de auto
Omdat surfen op het 3G-netwerk van je telefoonprovider gewoonweg not done is achterin een Bentley lanceert het merk volgend jaar haar supersnel internet. Aandelen checken achterin een Mulsane werd weer net wat decadenter.
Lees verder

Hebbeding: Momo Hot Wheels 50th Anniversary
Italiaanse accessoirebouwer Momo viert de 50ste verjaardag van Hot Wheels door een gelimiteerd stuurtje op de markt te brengen met Hot Wheels-opschrift. Ideaal om in je MX-5 te dumpen!
Lees verder

Het is van dattum: McLaren komt met Senna GTR
Natuurlijk hadden we een GTR-derivaat kunnen verwachten. De extreme McLaren P1 kreeg een GTR-versie en een voorsmaakje van de Senna GTR hebben we al in Genève mogen aanschouwen.
Lees verder

Rijtest: Mercedes CLS 450 4MATIC Coupé (2018)
Met de CLS vond Mercedes in 2004 een compleet nieuw segment uit, dat van de vierdeurscoupé. Weet de derde generatie veertien jaar na datum nog steeds monden open te doen vallen? We gaan op pad met de CLS 450, een milde hybride zowaar.
Lees verder