donderdag 8 november 2018

Autofans: Fiat heeft Fastback SUV Concept klaar

AUTOFANS
Fiat heeft Fastback SUV Concept klaar
Fiat toont in Sao Paolo een model dat het midden houdt tussen een fastback en een SUV. Hoe noem je zoiets? Een vierdeurscoupé? Voor hun conceptversie gingen ze de naam alvast niet te ver zoeken, het design is des te origineler.
Lees verder

Skoda Scala heeft opvallend dashboard [teaser]
Met mondjesmaat worden ons de eerste beelden van de Skoda Scala aangeleverd. En terwijl wij ons het hoofd breken over welk segment de Scala nu gaat bedienen, mogen jullie je verlekkeren op het interieur.
Lees verder

Nieuwe Mazda3 in Los Angeles
Een suikerappeltjesrode Mazda is altijd een goed idee. Met die kleur lijkt Mazda nu ook de Mazda3 te gaan presenteren. Ze kiezen daarvoor de Amerikaanse bodem.
Lees verder

Brabus en Fostla maken E63 S AMG groen
Al is dat vooral in de letterlijke betekenis van het woord. Wat had je gedacht?
Lees verder

Waarom de Alfa Romeo 8C een echte Alfa is
Videotips Wist je dat het initieel nooit de bedoeling was dat Alfa de 8C Compétizione zou bouwen? Maar de reactie op het beeldig schoon prototype was zo overweldigend dat het management al snel op zoek ging naar een oplossing. Tezelfdertijd zag het een mooie kans om Alfa ermee terug te lanceren in Amerika. De geschiedenis leert ons dat het anders is uitgedraaid. Maar we hebben er toch maar mooi de 8C aan overgehouden. Dankzij de magazijnen van Ferrari, en vooral Maserati, wist Alfa er 500...
Lees verder