dinsdag 13 november 2018

Autofans: Het internet wordt gek door deze moderne Ferrari F40

AUTOFANS
Het internet wordt gek door deze moderne Ferrari F40
Hij staat steevast in lijstjes die het hebben over de mooiste Ferrari's ooit in elkaar geschroefd, de F40. Maar blijkbaar kan ook een moderne interpretatie op bijval rekenen. In welk kamp zitten jullie, als we het over deze F40 Tribute hebben?
Lees verder

Hallucinant: Bosbrand VS woedt rakelings langs autostrade
Californië kampt met een op hol geslagen bosbrand die nu al als één van de meest dodelijke bosbranden ooit in de VS wordt bestempeld. De Malibu Fire is van zo'n grootteorde dat hij zelfs langs autostrades passeert. Beeld je zo'n vlammenzee in op weg naar je werk.
Lees verder

Tesla is zo populair dat Elon-mop eigen stripreeks krijgt
Weet je nog toen Tesla CEO Elon Musk als een soort van uit de hand gelopen mop zijn eigen Roadster naar mars stuurde met een "Starman" aan boord? Wel, die Spaceman krijgt zijn eigen stripreeks. Fanboys aller lande verenig u!
Lees verder

Mercedes GLC F-CELL is eerste waterstof PHEV... maar je kan 'm niet kopen
Mercedes is gestart met de uitrol van haar GLC F-Cell vloot. Auto's die rijden op waterstof én op elektriciteit uit een batterij, waardoor dit een Fuel CELL PHEV is. Uniek in de wereld. Op meerdere vlakken trouwens, want je zal de auto enkel kunnen huren als bedrijf in Duitsland. Waardoor die bedrijven voor een deel mee proefkonijn spelen.
Lees verder

Mercedes' nieuwe A 220 d is zuiniger dan A 180 d
Mercedes heeft zopas een nieuwe 2-liter diesel in het vooronder van de A-Klasse gepoot. Die motor is niet alleen groter en krachtiger, hij komt ook - iets - groener voor de dag dan de 1.5 turbodiesel die je kan krijgen in de A 180 d-variant. Upsizing for the win!
Lees verder