Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 30 november 2018

Autofans: Mercedes-AMG GT krijgt (nog maar eens) een extra versie

AUTOFANS
Mercedes-AMG GT krijgt (nog maar eens) een extra versie
De Mercedes-AMG GT bestaat in drie koetswerkversies en is er met talloze motorvarianten, maar toch wordt er nog eentje toegevoegd: de AMG GT R PRO, die zich net zoals zijn naam in drukletters onderscheidt door zijn schreeuwerige uitstraling.
Lees verder

Elon Musk geeft toe: Tesla was dit jaar bijna dood
In een interview heeft Elon Musk eindelijk toegegeven wat iedereen al wel wist: afgelopen lente was het bijna gedaan met Tesla door de eindeloze stroom vertragingen op de productie van de Model 3…
Lees verder

Geen barst in samenwerking Renault, Nissan en Mitsubishi
Met de arrestatie van Carlos Ghosn en diens belangen in automerken Renault, Nissan en Mitsubishi hing er een groot vraagteken rond de toekomstige samenwerkingen. De drie bedrijven laten in een officieel statement weten op termijn te zullen blijven samenwerken.
Lees verder

Aygo-C1-108 samenwerking stopt in 2021
De C1-108-Aygo in huidige driehoeksverhouding stopt met bestaan vanaf 2021. Er komt geen nieuwe generatie meer. Of de samenwerking PSA-Toyota dan stopt? Niet echt.
Lees verder

Ford Focus & Focus Clipper, Nissan LEAF zijn VAB Gezinswagen van het jaar 2019
Eind november buigen journalisten en gezinnen zich elk jaar weer over het vraagstuk welke wagen nu de beste is voor gezinnen. Ook dit jaar is dat niet anders, en de winnaars komen voor het grootste deel uit dezelfde stal.
Lees verder