Het laatste autonieuws, rechtstreeks uit de garages van oldtimer, youngtimers, F1 en nog veel meer.

vrijdag 9 november 2018

Autofans: Nieuwe "optie" bij Volkswagen doet ons gniffelen

AUTOFANS
Nieuwe "optie" bij Volkswagen doet ons gniffelen
Duik je vandaag de dag de configurator van Volkswagen in, dan kom je een wel heel unieke optie tegen. Zonder meerprijs gelukkig.
Lees verder

Opvolger Morgan Aero 8 wordt voorzien op elektrificatie
Doordat BMW niet langer atmosferische V8's bouwt heeft Morgan noodgedwongen afscheid moeten nemen van zijn vlaggenschip Aero 8. Gelukkig is het intussen al aan een opvolger bezig die wordt voorbereid op elektrificatie.
Lees verder

Robyn Denholm wordt nieuwe voorzitter bij Tesla
Tesla's zoektocht naar een nieuwe voorzitter is over. De 55-jarige Robyn Denholm volgt Musk de komende drie jaar op en moet Tesla in zachter vaarwater brengen.
Lees verder

Officieel: Mitsubishi L200 facelift zet zijn beste neusje voor (2018)
De huidige generatie van Mitsubishi's ultieme werkpaard, de L200, is alweer vier jaar op de markt. Waardoor de obligatoire facelift zich natuurlijk aandient. Die maakt volledig gebruik van de designrichting van de laatste conceptwagens van het Japanse merk en voegt een nieuwe off-roadmodus toe aan de mechaniek.
Lees verder

Werpt Audi 4-deurs TT in de strijd tegen Mercedes CLA en co?
Volgens Britse media heeft Audi de beslissing genomen om de volgende generatie TT om te vormen tot een 4-deurs coupé om zo rechtstreeks de aanval te kunnen openen op de Mercedes CLA en op til staande BMW 2 Reeks Gran Coupé. Of anders gezegd; volgens die geruchten is de TT coupé dood vanaf volgende generatie.
Lees verder