maandag 19 november 2018

Autofans: Officieel: BMW 330e aan de draad

AUTOFANS
Officieel: BMW 330e aan de draad
Een nieuwe 3 Reeks? Dan is er uiteraard ook een plug-in hybride in de maak. Beter nog, BMW stelt hem vandaag al aan je voor.
Lees verder

Is dit de zotste Porsche collectie ter wereld?
Videotipssupercars Wij maar denken dat we alles al hadden gezien. Deze "white Porsche collection" moet zowat de indrukwekkendste Porsche collectie ter wereld zijn. Van een een 959 tot een 356 tot een 991 GT2, alles is aanwezig in vijftig tinten wit. De gegoede verzamelaar heeft zelfs alle originele Porsche posters in zijn collectie, ga hier maar even voor zitten. Wij maar denken dat we alles al hadden gezien. Deze "white Porsche collection" moet zowat de indrukwekkendste Porsche...
Lees verder

Officieel: Audi A6L, made for China
Want in China doet lengte er toe!
Lees verder

Opgelijst: alle 7-zits monovolumes op de markt
Een berline, een break, of een crossover, allemaal goed en wel. Maar wat als je extra zitplaatsen over hebt omdat je bijvoorbeeld een groot gezin hebt?
Lees verder

Lamborghini Urus ST-X Concept is decadente rallycrossmachine
Om de "sportiviteit" van de Urus te benadrukken zal Lamborghini een merkenrace oprichten voor de SUV waarbij er zal worden gereden op circuits met verharde en onverharde delen. Rallcyross voor de ├╝berrijken zeg maar en deze Urus ST-X is hun strijdwapen.
Lees verder